πρόσωπα της μέρας 24.04.2012

Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα στο ίδιο μοτίβο με χθες:

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ(ΚΟΣΜΟΣ)

Ο Νορβηγός Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, γνωστός πλέον σε όλο τον κόσμο μετά την δολοφονία των 77 συμπατριωτών του στην Ουτόγια και στο Όσλο.  Ο εξτρεμιστής, Μπρέιβικ, συνεχίζει να προκαλεί καθημερινώς με την κυνικότητα, αφού κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του εκστομίζει συχνά εκφράσεις που προκαλούν ανατριχίλα και αποτροπιασμό στους παρευρισκομένους. Μολίς χθες δήλωσε, προκλητικά, «Οι ανθρώποι με παρακαλούσαν να μην τους σκοτώσω…Έγω, παρολαυτά, τους πυροβόλησα στο κεφάλι.»  Νομίζω τα σχόλια περισσεύουν…

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ(ΕΛΛΑΔΑ)]

Την προηγούμενη εβδομάδα την «κράξαμε», λίγο πολύ, στο άρθρο που είχαμε για την Τόνια Σωτηροπούλου. Αυτή την εβδομάδα είναι(μετά από πολύ καιρό που έχουμε να ακούσουμε νέα γι’ αυτήν) πρόσωπο της μέρας η Κατερίνα Μουτσάτσου. Ο λόγος το βίντεο, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, στο οποίο, η Κατερίνα συστήνετε σε όλο τον κόσμο και εξηγεί γιατί είναι τόσο σπουδαίο να είσαι Έλληνας, ενώ ξεκαθαρίζει κιόλας την ακριβή έννοια του «όρου». Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν έχει προβεί στη συγκεκριμένη πράξη από αγνό πατριωτικό συμφέρον ή απλά για να γίνει λίγος σαματάς γύρω από το όνομα της. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η αποδοχή που λαμβάνει είναι τεράστια και τα σχόλια στη γιουτιούμπα, ως επί το πλείστον, θετικά. Και για να ‘μάστε δίκαιοι, η Μουτσάτσου, δίνει μια just to the point ερμηνεία στο συγκεκριμένο βίντεο. Απολαύστε την!!!

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ(ΚΥΠΡΟΣ)

Το «ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ» (ΚΥΠΡΟΣ) εν να το γράφω που δάμε τσιε πάει στην κυπριακή διάλεκτο, για να μαθαίνουν τσιε οι καλαμαράες που εν τα ξέρουν αλλά τσιε να νοιώθουν πιο οικεία οι αμέτρητοι Κυπραίοι που μας ακολουθούν. Ο/Η δακκαμένος/η αστυνομικός εν το πρόσωπο της μέρας, γιατί ενι ξέρω αν το επήρατε χαπάρι αλλά στην Κύπρο τις θκυο τελευταίες εβδομάδες, βρέθετε ένας τσιε ακκάνει έναν αστυνομικό. Την προηγούμενη Κυριακή ένας 14χρόνος άκκασε το σσιέρι του αστυνομικού στις Φοινικούδες της Λάρνακας και εχτές ένας 38χρόνος άκκασε μιαν αστυνομικίνα, που τον εσταμάτησε για άλκοτεστ, η οποία, όμως, εν έμεινε έτσι…Καθώς επιάναν τα γιέματα την ασυτινομικίνα τσιε εν βρασμώ ψυχής, έμαυρισε του το μάτι τσιε έψαρεψε παράλληλα τσιε λαυράκι αφού ο κύριος, είσσιε 1 γραμμάριο κοκαϊνη πάνω του. Εμείς να ευχηθούμε να μεν ακκάσουν οι Κυπραίοι (α)πολίτες άλλα όργανα της τάξης. Πάντως στη προσπάθεια να έβρω την είδηση στο διαδίκτυο με το να αναζητήσω «δάγκωσε αστυνομικίνα» στο γκουγκολ, τα αποτέλεσματα στις εικόνες, μόνο με το συγκεκρίμενο περιστατικό εν είχαν σχέση…Ο νοών νοείτω…

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)

Ο «άγγελος» της εταιρίας εσωρούχωv, Vivtoria’s Secret, Αλεσσάντρα Αμπρόσιο φυσικά, η οποία αν και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, δε διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή με μια κοιλιά η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την κοιλιά της μέσης ελληνίδας που κοπάνησε την προηγούμενη νύχτα 3-4 μπυρόνια. Για μένα η πιο ωραία γυναίκα του Κόσμου. Mε διαφορά!!!

6 thoughts on “πρόσωπα της μέρας 24.04.2012

  1. Teleia i nea morfi t blog pio katallili gia anagnwstes opws emena p tous endiaferei na diavazoun mia alli optiki tis imeras apo kapion poly sarkastiko kai eilikrini alla prospernoun paragrafous logo adinamias sigkentrwsis…kai teleies epiloges simera!!!!

πες τη γνώμη σου